Kontorsstädning Malmö

Din städfirma i Malmö

Våra tjänster

Vi kan även erbjuda hjälp utöver tjänsten kontorsstädning och har över 25-års erfarenhet av städbranschen. Vi åtar oss jobb över hela Öresundsregionen men har vår största kundbas i Malmö och Lund.

Det som skiljer oss från andra företag inom branschen är att vi alltid försöker skapa och upprätthålla relationer och detta gör vi genom att alltid anpassa oss efter kundernas behov. Oavsett vad du behöver hjälp med så kan du lita på att dina önskemål kommer att sättas i första rummet.

Här nedan kan du se några av de tjänster som vi erbjuder och hör gärna av dig om annat som rör städning. Vi kan säkert hjälpa dig!

Hemstädning

Behovet av hemstädning har ökat och blivit en del av vår verksamhet där vi känner att vi verkligen bidrar. Vi levererar alltid rena, fräscha hem som du och din familj kan njuta av. Vår duktiga personal har stor vana av både mindre lägenheter och större hus och för oss har uppdragets storlek ingen betydelse – huvudsaken är att du som kund blir nöjd.

Fönsterputs

Ge dina gäster det där första intrycket av ditt hem som du alltid drömt om. Rena fönster är viktigare än du tror och skapar en härlig och inbjudande atmosfär till hela rummet. Q&Co erbjuder både traditionell fönsterputs och fönsterputs med hjälp av ultrarent vatten helt utan kemikalier. Vid det sistnämnda kan vi putsa fönstren stående på marken upp till en höjd om 18 meter. Avtalen för fönsterputsning sker löpande enligt avtal eller vid enstaka tillfällen som du bestämmer.

Golvvård

Sedan vår start har vi anlitats för golvvård – både hos privatpersoner och hos större företag- och butikskedjor. Vi kan utföra golvvård på alla typer av golv – trä-, linoleum-, betong-, plast- och sten. Hör av dig – vi gör dina gamla golv som nya igen.